Nieuws

Bibliotheek De Lettertuin is gesloten van woensdag 11 juli tot en met dinsdag 31 juli 2018.

Wil je boeken in die periode terugbrengen, omdat je misschien zelf op vakantie vertrekt, stop ze dan gerust in de inleverbox.

Fijne vakantie en heel veel leesplezier!
Het bibteam

Fijne vakantie en heel veel leesplezier!
Het bibteam

In de zomer heb je tijd zat om te lezen, met de ellebogen in het zand of op een rustig plekje in de stad.
Tijd om te reizen, naar de vuurtoren van een superbe kuststad of over de bergen langs ongebaande paden.
Tijd om te dromen, van vissen met voeten of haaien met koorts, van het achtste leven van je kat Mikel of van opmerkelijke schepsels in een maanstorm.
Aan inspiratie geen gebrek met de leeslijst van 1 Stad, 19 Boeken – de onwetenden hebben ongelijk!

Op zaterdag 19 mei werden de leden van de Kinder & Jeugdjury in de bloemetjes gezet. Bib De Lettertuin startte dit schooljaar met twee groepen: 'groep 3' voor kinderen tussen 8 en 10 jaar en 'groep 4' voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Elke groep heeft de voorbije maanden met veel enthousiasme 8 boeken gelezen en besproken.