Nieuws

Op woensdag 17 mei van 12u tot 16.30u
Voor iedereen: van peuter tot (over)grootouders

Nog even en dan duiken duizenden jongeren weer met de neus in de boeken. In de blokperiode kunnen leerlingen en studenten komen studeren op een rustige plek in de bib.

Onze stille ruimte zal open zijn:
maandag van 9u tot 20u
dindag, woensdag en donderdag van 9u tot 18u
zaterdag van 9u tot 13u

Wie vooraf inschrijft, is zeker van een studeerplekje. Wie niet inschrijft, loopt het risico dat hij of zij niet meer in de bib terecht kan. De plaatsen zijn beperkt!

Op woensdag 17 mei van 20.00u tot 22.00u

We bespreken die avond 'Mijn naam is Nadra' geschreven door Elle van Rijn. 't Is het verhaal van het Nederlandse meisje Bertha Hertogh. In 1942 wordt ze geadopteerd door een Maleisische vrouw, maar acht jaar later eist haar biologische vader Bertha, die intussen Nadra heet, weer op.

Op zaterdag 13 mei van 10.30u tot 11.30u

Samen met een baby boekjes lezen, is goed voor de taalontwikkeling, maar het stimuleert ook de fantasie, het gevoel voor ritme en het inlevingsvermogen.

Daarom nodigen wij alle baby's, geboren in 2016, uit in de bib. We verwennen hen in onze snoezelhoek met verhaaltjes en boekjes.

Op maandag 15 mei om 19.30u

Inwoners van Sint-Pieters-Woluwe halen herinneringen op. Ze vertellen over het leven in de gemeente, over de tradities, de verenigingen en ze hopen dat hun verhalen van toen ook bij anderen beelden uit vervlogen tijden oproepen.