Aanbod

 

Overzicht aanbod

De bibliotheek bezit circa 38.000 informatiedragers. De collectie bestaat niet enkel uit romans, jeugdboeken, informatieve werken voor volwassenen en kinderen en prentenboeken. Ook de stripliefhebbers komen in de bib zeker aan hun trekken. Er is een zeer ruim aanbod strips zowel voor kinderen als voor volwassenen. Verder heeft de bibliotheek een abonnement op vier kranten en vijftig tijdschriften. Steeds meer aandacht gaat uit naar nieuwe media. Internet is gratis raadpleegbaar en er is een uitgebreide dvd-collectie. Vind je toch niet wat je zoekt, dan helpen we je graag verder.

Bruno

Sinds eind augustus 2007 is de bibliotheek van Sint-Pieters-Woluwe aangesloten bij het Brussels Netwerk Openbare Bibliotheken (BruNO). Alle Nederlandstalige Brusselse Openbare Bibliotheken maken deel uit van dit netwerk. Je kan dus met je BruNO-kaart in al deze bibliotheken terecht. Je brengt echter wel steeds de media terug naar de bibliotheek waar je ze hebt ontleend. De eventuele kosten of boetes worden eveneens geregeld in de bibliotheek waar je ze opliep.

De catalogus is online raadpleegbaar. Zo kan je thuis of op het werk nakijken of een bepaald boek in onze collectie aanwezig is. Je kan de door jouw uitgeleende werken zelf verlengen.